Wie en wat is BOOG

de methode en de persoon erachter

pauline_schakenbos_2015m

 

Pauline Schakenbos

“Het is mijn missie ieder in optimale flow te laten werken.”

BOOG

Het is de boog waarmee de pijl in het doel wordt geschoten. Richting en snelheid. Dat is een van de betekenissen van de naam. Maar de boog is ook een brug die verbindt en waarmee een kloof wordt overspannen. Door middel van een BOOG consult maak ik graag een verbinding: tussen mensen onderling, tussen mensen en hun droom of verlangens of tussen oude waarden en een nieuwe toekomst voor mens en organisatie in verandering.

Meer resultaat met minder verzuim, minder vergaderen, minder gedoe.
Dat is 100% plezieriger werken

JIJ+

Nergens geniet ik meer van dan wanneer ik ogen zie stralen, omdat mensen hun passie, hun drive vinden en tot bloei komen. Het is mijn overtuiging dat, wanneer mensen zich begrepen voelen en het vertrouwen krijgen om hun kwaliteiten te ontwikkelen, ieder mens talentvol blijkt te zijn, wil presteren en wil bijdragen aan een vruchtbare en gezonde organisatie, die respectvol en duurzaam omgaat met natuur, mens en milieu.

Ik richt me op onontdekte en onbenutte talenten in mensen. Zoek naar iemands kracht en de positieve kanten en hoe deze in teamverband tot bloei kunnen komen.

 

BEDRIJF+

In organisaties en het onderwijs ligt traditioneel de nadruk op het versterken en trainen van zwakke kanten met het idee dat een mens dan beter gaat functioneren. Het is echter mijn overtuiging dat minder sterke kanten een natuurlijk gegeven zijn en extra training niet effectief. Juist aanvullen en ondersteunen in teamverband zorgt dat ieders talent naar boven komt. En alleen dan gaan teams excelleren.

Mensen zijn sociale wezens. Daarom ontstaan voldoening en geluk juist in verbondenheid en samenwerking. Juist doordat een mens niet overal goed in is, is er ruimte voor anderen om van betekenis te zijn.

 

HOE

Ik bezoek bedrijven en organisaties die beseffen dat hun resultaat baat heeft bij een cultuur van begrip, vertrouwen, elkaar aanvullen en vooruit helpen. Die begrijpen dat winst ontstaat door medewerkers die zich kunnen ontplooien. Ik ga in gesprek, maak daarbij gebruik van mijn uitgebreide inzicht in menselijk gedrag, teamrollen en communicatie. Ik gebruik tests, maar ook mijn intuïtie. De gesprekken zijn persoonlijk en vertrouwelijk.

KENNISMAKEN?

neem contact op