Datum/Tijd
Date(s) - 28/08/2015
10:00 - 11:30

Locatie
De Blije Boedha

Categorieën


WIN SmaakmakerCafé

Tijd: 10:00u-11:30u 28 aug
Locatie: De Blije Boedha Hoogstraat 13.

Smaakmaker logo
Op 28 augustus is weer een ontmoeting voor iedereen
die actief is in Wageningen en omgeving.
Kom netwerken en uitwisselen bij het SmaakmakerCafé.
 

 

Het SmaakmakerCafé is bedoeld als gezellige uitwisseling van mensen en levert hopelijk mooie en verrassende matches op van gedroomde acties en projecten en concrete mogelijkheden, contacten, hulp en ideeën.

Het SmaakmakerCafé is er iedere 28e van de maand. De borrel is interessant voor iedereen die werken leuk vindt en openstaat voor vernieuwing. Het maakt niet uit of je ondernemer bent, in dienstverband werkt, of niet. Het komt voort uit het landelijke initiatief ‘Werken In Netwerken’ (WIN), een nieuwe ondernemende manier van werken, een die past in deze tijd. Werken is immers veel meer dan winst maken of een baan hebben. Je wilt iets zinvols tot stand brengen, een bijdrage leveren.
Smaakmakers en andere belangstellenden ontmoeten elkaar in het maandelijkse SmaakmakerCafé om kennis en ervaring uit te wisselen, nieuwe mensen te ontmoeten, ideeën op te doen of elkaar te helpen bij het in praktijk brengen van de WIN Principes. Want dat is het doel van de WIN Werkkring Ede-Wageningen: het bevorderen van een nieuwe, ondernemende manier van werken waardoor er altijd werk op ieders pad blijft komen.

 

Betaal met elkaar
De consumpties zijn voor eigen kosten.
.
.

Tickets reserveren

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.